CARMENERE LAS MULAS ØKO Central Valley, Torres

Distrikt

Central Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Las Mulas, Torres. Læs mere om producenten

Om produktet

De økologiskdyrkede Carmenère-druer til denne vin hentes på vingården San Luis de Alico nær San Clemente. De fleste vinmarker ligger i D.O. Valle del Maule, men da en lille del af dem ligger uden for selve distriktet, er vinen klassificeret... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Chile

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 05947611735

EAN Nr 8410113002150

Druer 100% Carmenere

Lagring 6 mdr., 70% på franske egetræsfade, resten på ståltanke.

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Vegansk Ja

Distrikt

Central Valley. Læs mere om distriktet

Producent

Las Mulas, Torres. Læs mere om producenten

Mere om produktet

De økologiskdyrkede Carmenère-druer til denne vin hentes på vingården San Luis de Alico nær San Clemente. De fleste vinmarker ligger i D.O. Valle del Maule, men da en lille del af dem ligger uden for selve distriktet, er vinen klassificeret som Central Valley. Efter en klassisk, kølig skindmaceration og gæring på ståltanke efterfulgt af en presning, modnes 70% af vinen i 6 måneder på franske egetræsfade, noget som tilfører mere fylde og kompleksitet. Vinen er aftappet efter en naturlig bundfældning og en let filtrering.

Vinen har en smuk, dyb, rubinrød farve. I duften finder man druesortens klassiske toner af krydderier og modne, sorte kirsebær. I smagen har vinen en god velour, med dybe nuancer af bitter chokolade, eukalyptus og en smule solbærstilk. Man fornemmer opholdet på fad, men trækarakteren harmonerer flot med de sødmefulde frugttoner.

Server den til fx pasta, pizza, fjerkræ, svinekød, lam og kalv.

×