AMONTILLADO, ØKO Piedra Luenga, Bodegas Robles, Montilla-Moriles
Producent
bodegas-robles. Læs mere om producenten
Om produktet
Vinen har fadlagret i fem år under den flor, som den naturlige gær har dannet. Derefter lagres vinen i tre år i en yderligere oxidativ proces, som foregår i det unikke "solera"-system, hvilket giver vinen dens mørkgyldne farve og rige... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Producent
bodegas-robles. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Vinen har fadlagret i fem år under den flor, som den naturlige gær har dannet. Derefter lagres vinen i tre år i en yderligere oxidativ proces, som foregår i det unikke “solera”-system, hvilket giver vinen dens mørkgyldne farve og rige smag.
I duften finder man noter af akaciehonning og tørrede frugter samt et let fadpræg. Smagen er meget frisk og saftig med en afrundet, elegant og letsaltet finish. En karakterfuld vin der er velvalgt til smagsfyldte supper – i filmen ”Babettes Gæstebud” serveres en Amontillado sammen med skildpaddesuppen. Det er samtidig en fantastisk vinteraperitif, men prøv den også i kombination med stegt kylling, bagt zucchini (squash) eller champignonrisotto.