CAPOMASTRO Veneto Rosso IGT Cantine Lenotti
Distrikt
Veneto IGT. Læs mere om distriktet
Producent
Cantine Lenotti. Læs mere om producenten
Om produktet
Caspomastro er lavet på lige del Corvina og Rebo (en krydsning mellem druen Marzemino og Merlot), der dyrkes på to parceller ved Gardasøens østlige skråninger, som altid høstes ca. 2-3 uger efter normal høst. Forklaringen på dette er parcellernes høje... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Veneto IGT. Læs mere om distriktet
Producent
Cantine Lenotti. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Caspomastro er lavet på lige del Corvina og Rebo (en krydsning mellem druen Marzemino og Merlot), der dyrkes på to parceller ved Gardasøens østlige skråninger, som altid høstes ca. 2-3 uger efter normal høst. Forklaringen på dette er parcellernes høje beliggenhed med lavere temperatur, noget som giver en lang modningsperiode men til gengæld mere delikate vine.
Straks efter høsten bliver druerne skånsomt mast og sættes til gæring i ståltanke. Derefter bliver vinen yderligere lagret i nogle måneder på samme type tanke. Alt sammen for at bevare vinens frugtrige og aromatiske karakter.
Capomastro har en intens, mørk farve og en krydret, lidt mørk og kompleks duft af modne røde bær. I smagen er vinen meget fyldig og struktureret men samtidig charmerende, frugtrig og harmonisk. Prøv den til fjerkræ, kalv og lam men også til klassiske middelhavs pastaretter eller risotto.