CAPOMASTRO Veneto Rosso IGT Cantine Lenotti

Distrikt

Veneto IGT. Læs mere om distriktet

Producent

Cantine Lenotti. Læs mere om producenten

Om produktet

Caspomastro er lavet på lige del Corvina og Rebo (en krydsning mellem druen Marzemino og Merlot), der dyrkes på to parceller ved Gardasøens østlige skråninger, som altid høstes ca. 2-3 uger efter normal høst. Forklaringen på dette er parcellernes høje... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Italien

Årgang 2019

Størrelser 75,00

Alkohol % 12,50

Nr 06013111935

EAN Nr 8000305111038

Druer 50% Corvina 50% Rebo (Marzemino/Merlot)

Lagring Få mdr. på ståltanke.

Distrikt

Veneto IGT. Læs mere om distriktet

Producent

Cantine Lenotti. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Caspomastro er lavet på lige del Corvina og Rebo (en krydsning mellem druen Marzemino og Merlot), der dyrkes på to parceller ved Gardasøens østlige skråninger, som altid høstes ca. 2-3 uger efter normal høst. Forklaringen på dette er parcellernes høje beliggenhed med lavere temperatur, noget som giver en lang modningsperiode men til gengæld mere delikate vine.

Straks efter høsten bliver druerne skånsomt mast og sættes til gæring i ståltanke. Derefter bliver vinen yderligere lagret i nogle måneder på samme type tanke. Alt sammen for at bevare vinens frugtrige og aromatiske karakter.

Capomastro har en intens, mørk farve og en krydret, lidt mørk og kompleks duft af modne røde bær. I smagen er vinen meget fyldig og struktureret men samtidig charmerende, frugtrig og harmonisk. Prøv den til fjerkræ, kalv og lam men også til klassiske middelhavs pastaretter eller risotto.

×