Den nye danske vejafgift blev endelig godkendt i Folketinget den 28. november 2024 og træder i kraft den 1. januar 2025. Den nye vejafgift rammer vores daglige forsendelser ud til kunderne i Danmark. Fragtbilens emissionsklasse, vægt m.fl. afgør satsens størrelse, hvilket Østjysk Vinforsyning ikke kender på forhånd. Derfor vil afgiften blive opkrævet som et fast beløb på fakturaen og justeret løbende således vores opkrævning på fakturaer balancerer med vores omkostninger til vejafgiften. I januar 2025 vil afgiften være kr. 14 pr. forsendelse.
x

BRUNELLO DI MONTALCINO RISERVA Caparzo

Distrikt

Montalcino. Læs mere om distriktet

Producent

Caparzo. Læs mere om producenten

Om produktet

Brunello di Montalcino fra Caparzo er lavet på udvalgte Sangiovese Grosso-druer som kommer fra ejendommens forskellige vingårde: Caparzo mod nord, La Caduta mod vest, Il Cassero mod syd og San Piero-Caselle mod øst. Riserva er lagret 1 år på franske... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Italien

Årgang 2007

Størrelser 75,00

Alkohol % 14,00

Nr 06003210735

EAN Nr 8004012000128

Druer 100% Sangiovese Grosso

Lagring 3 år på slavonske og franske fade (50 hl.).

Scoreplads

Wine Spectator96

Distrikt

Montalcino. Læs mere om distriktet

Producent

Caparzo. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Brunello di Montalcino fra Caparzo er lavet på udvalgte Sangiovese Grosso-druer som kommer fra ejendommens forskellige vingårde: Caparzo mod nord, La Caduta mod vest, Il Cassero mod syd og San Piero-Caselle mod øst. Riserva er lagret 1 år på franske tonneaux (500 l.) og 24 måneder på store franske og slovenske egetræsfade (30 hl.), og til sidst min. 6 måneder på flaske inden afskibning. I farven er vinen meget intens og mørk i sin ungdom, og med alderen får den en flot, brillant tagstensfarve. Duften er koncentreret med toner af vilde bær, som man også finder i den meget fyldige og komplekse smag. Den kan virke en smule lukket i sin ungdom men udvikler en meget harmonisk stil med alderen.Vinen bør åbnes og evt. iltes 1-2 timer inden servering. Dens gemmepotentiale er på 20-40 år alt efter årgang. Server den til okse, lam, vildt og kraftige hvid- og rødskimmeloste.

×