BOURGOGNE ROUGE Méo-Camuzet

Distrikt

Bourgogne AOC. Læs mere om distriktet

Producent

Méo-Camuzet. Læs mere om producenten

Om produktet

Pinot Noir-druerne til Méo-Camuzets Bourgogne Rouge hentes på 1 ha. vinmarker, dels på parcellen ”La Croix Blanche” i Vosne Romanée og dels fra yngre vinstokke på marken ”Les Astrots” i Flagey. Desuden supplerer man i nogle årgange med druer man... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Frankrig

Årgang 2015

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,50

Nr 03600111535

EAN Nr INGEN

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 4-6 mdr. på træfade (228 l., 1-4 år gamle)

Distrikt

Bourgogne AOC. Læs mere om distriktet

Producent

Méo-Camuzet. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Pinot Noir-druerne til Méo-Camuzets Bourgogne Rouge hentes på 1 ha. vinmarker, dels på parcellen ”La Croix Blanche” i Vosne Romanée og dels fra yngre vinstokke på marken ”Les Astrots” i Flagey. Desuden supplerer man i nogle årgange med druer man henter fra faste leverandører i Marsannay, Fixin, Morey, Vosne Romanée og Nuits St Georges. Vinen får sammen vinificering som ejendommens store vine, dog er den holdt i en lettere stil, bl.a. ved et kortere ophold på et til fire år gamle træfade.

Den har en fantastisk, typisk karakter af Pinot Noir fra det nordlige Bourgogne. I sin ungdom er den ofte en smule lukket, men efter et par år på flaske udvikler den sig flot. Den viser en god koncentration og meget charmerende, kødfulde nuancer af røde frugter. Eftersmagen er flot afrundet med god frugtsødme. En meget vellavet vin, langt over niveauet for en ”almindelig” Bourgogne.

×