BEGIN ESPRESSO & ORANGE GIN 40% ØKO Espresso & Orange Gin BeGin Copenhagen

Distrikt

GIN DK. Læs mere om distriktet

Producent

begin-cph. Læs mere om producenten

Om produktet

BEGIN ESPRESSO & ORANGE GIN 40% ØKO, er lavet med enebær, angelicarod, og korianderfrø. Hertil har vi tilføjet økologisk håndristet espresso, fra vores lokale risteri, Køge Kafferisteri. Vi har afrundet vores gin med et ekstrakt af solmodne søde appelsiner. Espresso-Orange... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Gin

Kolli 6

Land Danmark

Størrelser 50,00

Alkohol % 40,00

Nr 08800500025

EAN Nr 5700002115560

Lagring

Økologisk Ja

Respekt Ja

Vegansk Ja

Distrikt

GIN DK. Læs mere om distriktet

Producent

begin-cph. Læs mere om producenten

Mere om produktet

BEGIN ESPRESSO & ORANGE GIN 40% ØKO, er lavet med enebær, angelicarod, og korianderfrø. Hertil har vi tilføjet økologisk håndristet espresso, fra vores lokale risteri, Køge Kafferisteri. Vi har afrundet vores gin med et ekstrakt af solmodne søde appelsiner. Espresso-Orange er en helt igennem unik gin – som egner sig til at væld af formål. Den er perfekt hvis du vil overraske dine gæster eller give en gave modtageren ikke har fået før. Umiddelbart anbefaler vi 3 forskellige tilgange til ginnen:
Mix den med en klassisk tonic – og få en helt unik smagsoplevelse, hvor du får en lang afrundet eftersmag af espressoen – ingen bitterhed – perfekt balance. Toner af citrus vil hjælpe den godt på vej. Brug den i en Negroni – hvor den perfekt vil balancere med en bitter og en rød vermouth. Lav den som cocktail – som Espresso Martini – hvor ginnen indgår i stedet for en neutral vodka. Det vil give et ekstra pift, hvor også særligt appelsinnoterne tilføjer en perfekt balance.

×