Den nye danske vejafgift blev endelig godkendt i Folketinget den 28. november 2024 og træder i kraft den 1. januar 2025. Den nye vejafgift rammer vores daglige forsendelser ud til kunderne i Danmark. Fragtbilens emissionsklasse, vægt m.fl. afgør satsens størrelse, hvilket Østjysk Vinforsyning ikke kender på forhånd. Derfor vil afgiften blive opkrævet som et fast beløb på fakturaen og justeret løbende således vores opkrævning på fakturaer balancerer med vores omkostninger til vejafgiften. I januar 2025 vil afgiften være kr. 14 pr. forsendelse.
x

BEAU-RIVAGE PREMIUM Borie Manoux, Bordeaux

Distrikt

Bordeaux. Læs mere om distriktet

Producent

Borie Manoux. Læs mere om producenten

Om produktet

Beau-Rivage er en af Bordeaux´s ældste mærker og har været Borie-Manoux’s visitkort i mere end 60 år. Det er en sammensætning af vine produceret på flere af firmaets ejendomme. Beau-Rivage Premium blev lanceret med årgangen 2008 som en vin i... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 01420511735

EAN Nr 3249990216894

Druer 40% Cabernet Sauvignon 60% Merlot

Lagring 6 mdr. 30% på franske egetræsfade.

Skruelåg Ja

Distrikt

Bordeaux. Læs mere om distriktet

Producent

Borie Manoux. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Beau-Rivage er en af Bordeaux´s ældste mærker og har været Borie-Manoux’s visitkort i mere end 60 år. Det er en sammensætning af vine produceret på flere af firmaets ejendomme. Beau-Rivage Premium blev lanceret med årgangen 2008 som en vin i Bordeaux Supérieur kvalitet. Den er normalt sammensat af 60% Merlot og 40% Cabernet Sauvignon. Gæringen foregår i 2-3 uger på temperaturregulerede rustfrie ståltanke. 30% af vinen modnes på klassiske Bordeaux-barriques og resten på tank i seks måneder.

Hovedvægten er lagt på Merlot og vinen har derfor en lækker og ret umiddelbar frugtaroma, samt en god velour og finesse i smagen. Cabernet Sauvignon giver den også en god struktur og dybde, med det er helt klart finessen og elegancen som vinder i denne meget harmoniske vin. Opholdet på træ har tilført den karakter af vanille og træ i eftersmagen, uden at det dog tager overhånd. Serveres til gratinerede retter, fjerkræ, rødt kød og milde hvidskimmeloste.

×