BEAU-RIVAGE PREMIUM Borie Manoux, Bordeaux

Distrikt

Bordeaux. Læs mere om distriktet

Producent

Borie Manoux. Læs mere om producenten

Om produktet

Beau-Rivage er en af Bordeaux´s ældste mærker og har været Borie-Manoux’s visitkort i mere end 60 år. Det er en sammensætning af vine produceret på flere af firmaets ejendomme. Beau-Rivage Premium blev lanceret med årgangen 2008 som en vin i... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Land Frankrig

Årgang 2017

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 01420511735

EAN Nr 3249990216894

Druer 40% Cabernet Sauvignon 60% Merlot

Lagring 6 mdr. 30% på franske egetræsfade.

Skruelåg Ja

Distrikt

Bordeaux. Læs mere om distriktet

Producent

Borie Manoux. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Beau-Rivage er en af Bordeaux´s ældste mærker og har været Borie-Manoux’s visitkort i mere end 60 år. Det er en sammensætning af vine produceret på flere af firmaets ejendomme. Beau-Rivage Premium blev lanceret med årgangen 2008 som en vin i Bordeaux Supérieur kvalitet. Den er normalt sammensat af 60% Merlot og 40% Cabernet Sauvignon. Gæringen foregår i 2-3 uger på temperaturregulerede rustfrie ståltanke. 30% af vinen modnes på klassiske Bordeaux-barriques og resten på tank i seks måneder.

Hovedvægten er lagt på Merlot og vinen har derfor en lækker og ret umiddelbar frugtaroma, samt en god velour og finesse i smagen. Cabernet Sauvignon giver den også en god struktur og dybde, med det er helt klart finessen og elegancen som vinder i denne meget harmoniske vin. Opholdet på træ har tilført den karakter af vanille og træ i eftersmagen, uden at det dog tager overhånd. Serveres til gratinerede retter, fjerkræ, rødt kød og milde hvidskimmeloste.

×