ARTISTA GARNACHA ØKO, HORECA Spanien, Roots Beverages

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Om produktet

Artista Garnacha er lavet på en af Spaniens mest populære druesorter til rød- og rosévine i områder som Navarra, Rioja, Priorat, La Mancha, Utiel-Requena, Cariñena, Penedès og Somontano: Garnacha Tinto. Den er især kendt for at tilføre stor frugtkoncentration og... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 6

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr L0133411835

EAN Nr 5711656011610

Druer 100% Garnacha/Garnatxa (Grenache)

Lagring

Økologisk Ja

Respekt Ja

Skruelåg Ja

Producent

Roots. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Artista Garnacha er lavet på en af Spaniens mest populære druesorter til rød- og rosévine i områder som Navarra, Rioja, Priorat, La Mancha, Utiel-Requena, Cariñena, Penedès og Somontano: Garnacha Tinto. Den er især kendt for at tilføre stor frugtkoncentration og en meget karakteristisk krydret aroma.

Druerne til denne vine kommer fra forskellige økologiskdyrkede parceller i La Mancha. Gæringen foregår på ståltanke med en efterfølgende kort modning på samme type tank. Vinen er aftappet i sin ungdom, alt dette for at prioritere frugtaroma og umiddelbarhed.

Artista Garnacha har druesortens klassiske dyder, med en god farvekoncentration, frugtrige og krydrede toner samt nuancer af mørke kirsebær, blommer, en smule tjære og lakrids. Smagen er ligeledes ret frugtrig, med god struktur og en mellemlang eftersmag, hvor man finder toner af tobak, brombær og kakao. Server den til klassiske retter fra middelhavslande, gerne med svinekød, lam eller kalv, men også til krydrede grønsagsretter.

×