AMARONE Cecilia Beretta
Distrikt
Amarone della Valpolicella DOCG. Læs mere om distriktet
Producent
Cecilia Beretta. Læs mere om producenten
Om produktet
Amarone Cecilia Beretta er lavet på Corvina, Rondinella, Corvinone og Croatina, som er dyrket i Valpentena-området, nordøst for Verona. Den kalk- og stenholdig, aflejringsjord giver vine, som generelt har en god balance mellem styrke og finesse. Klaserne bliver høstet i... Læs mereLogin for at se vores priser og købe produkter
Login for at se vores priser og købe produkter
Specifikationer
Distrikt
Amarone della Valpolicella DOCG. Læs mere om distriktet
Producent
Cecilia Beretta. Læs mere om producenten
Mere om produktet
Amarone Cecilia Beretta er lavet på Corvina, Rondinella, Corvinone og Croatina, som er dyrket i Valpentena-området, nordøst for Verona. Den kalk- og stenholdig, aflejringsjord giver vine, som generelt har en god balance mellem styrke og finesse. Klaserne bliver høstet i september og lægges til tørre i små kasser indtil slutningen af februar i store, ventilerede rum. Derefter bliver klaserne presset, og mosten bliver gæret i ståltanke. Når gæringen er afsluttet, bliver vinen naturligt bundfældet og overføres derefter til små barriques, hvor den modner i halvanden år. Efter aftapning forbliver vinen yderligere et år i kælderen.
Her kan man tale om frugtkoncentration, bid, harmoni og finesse. En stor Amarone med klassiske nuancer af kirsebær, chokolade, lakrids og peber. Amarone er velegnet til rødt kød, vildt og ost. Prøv at erstatte Bourgognen til vildt eller portvinen til ost med en Amarone – blot til en afveksling! Servér Amaronen ved ca. 17 – 18 grader.