På onsdag den 4. september indfører vi den lovpligtige aldersverificering. Se hvad det kommer til at betyde for dig her.

x

ALOXE CORTON Crapousuets V.V., Domaine Jean Pierre Ma

Distrikt

Aloxe Corton. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Jean Pierre Maldant. Læs mere om producenten

Om produktet

Jean-Pierre Maldant ejer flere parceller med Pinot Noir i Aloxe-Corton (i alt 0,91 ha.) i nogle af de bedste lieu-dit vinmarker i kommunen: Les Valozières (ler), Les Morais og Les Crapousuets (begge kalk- og lerholdige). Husets Aloxe-Corton ”Vieilles Vignes” laves... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 12

Land Frankrig

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 03710611835

EAN Nr 3530220027114

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 14. mdr. på Bourgogne træfade (228 l.)

Distrikt

Aloxe Corton. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Jean Pierre Maldant. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Jean-Pierre Maldant ejer flere parceller med Pinot Noir i Aloxe-Corton (i alt 0,91 ha.) i nogle af de bedste lieu-dit vinmarker i kommunen: Les Valozières (ler), Les Morais og Les Crapousuets (begge kalk- og lerholdige). Husets Aloxe-Corton ”Vieilles Vignes” laves på druer fra vinmarken Les Crapousuets, som ligger i den sydlige del af kommunen, tæt ved Chorey-les-Beaune, og er beplantet med ca. 50 år gamle vinstokke. Både gæringen og modningen (14 måneder) foregår på klassiske Bourgogne træfade (228 l.).

Aloxe-Corton vine har ry for at være nogle af de kraftigste i Côte de Beaune, og den klassiske ler- og kalkholdige undergrund på ”Les Crapousuets”, kombineret med de ældre vinstokke, giver en perfekt balance mellem struktur, styrke og finesse. I den meget aromatiske duft finder man lækre nuancer af roser, modne, røde kirsebær og vilde hindbær. Smagen er frugtrig og afrundet og giver allerede meget fra sig i sin ungdom, selv om man fornemmer god koncentration og tannin. En meget harmonisk vin.

Servér den til kalv-, okse- og vildtretter, gerne serveret med skovbær og svampe. Lige som skabt til en velsmagende ”boeuf bourguignon”

×