ALOXE CORTON 1ER CRU Marechaudes, Domaine Jean Pierre Maldant

Distrikt

Aloxe Corton. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Jean Pierre Maldant. Læs mere om producenten

Om produktet

Jean-Pierre Maldants Aloxe-Corton 1. Cru ”Maréchaudes” laves på Pinot Noir druer, som hentes på to parceller (i alt 0,34 ha.): Den ene ligger midt i marken ”Les Maréchaudes” i Aloxe-Corton og den anden ”La Maréchaude” ligger en smule længere nede... Læs mere

Specifikationer

Gruppe Rødvin

Kolli 0

Land Frankrig

Årgang 2018

Størrelser 75,00

Alkohol % 13,00

Nr 03710311835

EAN Nr 3530220024212

Druer 100% Pinot Noir

Lagring 14 mdr. på træfade (228 l.)

Distrikt

Aloxe Corton. Læs mere om distriktet

Producent

Domaine Jean Pierre Maldant. Læs mere om producenten

Mere om produktet

Jean-Pierre Maldants Aloxe-Corton 1. Cru ”Maréchaudes” laves på Pinot Noir druer, som hentes på to parceller (i alt 0,34 ha.): Den ene ligger midt i marken ”Les Maréchaudes” i Aloxe-Corton og den anden ”La Maréchaude” ligger en smule længere nede af skråningen, i Ladoix-Sérigny, hvor nogle få 1.Cru-marker har ret til appellationen Aloxe-Corton 1. Cru. Begge parceller er beplantede med ca. 50 år gamle vinstokke. Både gæringen og modningen (14 måneder) foregår på klassiske Bourgogne træfade (228 l.).

Maldants ”Maréchaudes” er meget klassisk for vine fra denne mark, med stor finesse og aroma. Her dominerer liflige nuancer af hindbær og kirsebær i duften. I munden er vinen mere kødfuld og koncentreret, men det er finessen og harmonien, som vinder til sidst. En fantastisk afbalanceret Pinot Noir. Servér den til fjerkræ i mørke saucer, til kalv, lam, okse eller vildt.

×