Vinedos Balmoral

Bodegas Balmoral ligger i Alpera nær byen Albacete i regionen Castilla-La Mancha i den sydvestlige del af det centrale plateau i Spanien. Vinhuset er forblevet i familien García Palazóns eje siden grundlæggelsen i begyndelsen af det 20. årh. Det er i dag brødrene José Vicente og Antonio García, som står ved roret.

Bodegas Balmoral har til huse på den pragtfulde ejendom, Finca el Moralejo, hvortil hører 115 ha. økologisk dyrkede vinmarker, der er beliggende på grænsen til Valencia-området og i en højde af 1000-1050 m.o.h. I disse højder findes et klima med relativt lave temperaturer, vinde der modvirker forskellige sygdomme samt stor temperaturforskel mellem dag og nat. Den høje kvalitet, som man bl.a. opnår på druerne Chardonnay og Pinot Noir, gav brødrene García inspiration til at starte en produktion af mousserende vine (Méthode Traditionelle). Til at varetage denne opgave sikrede man sig hjælp fra en af Champagne-distriktets mest berømte vinmagere, Hervé Jestin, som har arbejdet for nogle af de største champagnehuse. Produktionen på Bodegas Balmoral er dog primært fokuseret på rødvine, men man laver også nogle få hvidvine

Bodegas Balmoral er en glimrende eksponent for de senere års udvikling i de ”nyere spanske vindistrikter”, hvor (en moderne) stil, kvalitet og pris går op i højeste enhed, og i 2018 blev de da også kåret som ”Best Winery in Spain” af det ansete digitale medie for vin og gastronomi, Verema.

Viser et enkelt resultat

Vores udvalg af vine

1 vine

Vores udvalg af vine | Sortér efter
  • Øvrige varer

    GLAS MOUSSERENDE Vinedos Balmoral

    | 0,00 | Kolli 6
×