Silverado Vine yards

Oakville området nyder godt af en kølig tåge, som kommer fra den sydlige San Francisco Bay, og som dækker vinmarkerne om aftenen og om morgenen. Da distriktet ligger langt mod nord, forsvinder tågen ved middagstid og tillader en god solmodning af druerne om eftermiddagen. Denne vekslende påvirkning af kølige nætter og varme dage sikrer en langsom modning, som er en af hemmelighederne bag nogle af verdens bedste vinområder.Jordbunden består primært af sand, ler og småsten og egner sig fremragende til de dyrkede druer Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Zinfandel og Chardonnay.Diane Disney Miller og hendes mand Ron Miller købte to nabovinmarker i Napa Valley i slutningen af 1970’erne og deres tanke var at producere ” noget fantastisk ud af disse vinmarker”. I starten solgte de deres druer til nogle af Napa Valleys mest berømte vinhuse, som brugte dem til deres top-cuvéer.I 1981 byggede familien deres egen vingård, og opkaldte den efter en nu aflukket sølvmine på Mount St. Helena. Her, kun et stenkast fra en af Napa Valleys hovedveje Silvarado trail, kunne de bruge egne druer til at lave egne vine. Ret hurtigt blev stedet (ifølge vinbladet Wine Spectator) en af Californien bedste vingårde. Helt fra starten har det været Silverado Estates erklæret mål at kunne producere den bedste vin til den mest rimelig pris.Siden 1981 er fem nye vinmarker kommet til, og i dag dyrker man vin på 162 ha. i både Napa Valley og Carneros. Druesorterne er Chardonnay, Sauvignon, fem forskellige kloner af Cabernet Sauvignon, Cabernet Franc, tre kloner af Merlot og lidt Sangiovese.Siverado’s vine, som udelukkende laves af druer af egen høst, har i tidernes løb fået adskillige udmærkelser. Filosofien med ”estate grown and bottled wines” er rent faktisk en sjældenhed i Napa Valley. Det er i dag Russ Weiss (som i ti år var en del af direktionen hos Robert Mondavi) der har ansvaret for administrationen og produktionen på Silverado Vineyards.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
×