San Polo
I 2006 besluttede Allegrini sig for at investere i Montalcino i Toscana. En pragtfuld ejendom blev købt i Podernovi, med 20 ha. jord på de sydligste skråninger af Montalcino. I dag er 16 ha. beplantet med vin, hvoraf de 8 ha. producerer Brunello di Montalcino. Ved siden af de smukke og gamle oprindelige bygninger har man i 2005 opført en moderne bygning til vinificering og modning af vinene. Bygningen er nærmest skjult under jorden, hvilket giver mulighed for en perfekt temperatur- og fugtighedskontrol under hele processen og desuden mulighed for at behandle druer og vine uden brug af bl.a. pumper, hvilket er i harmoni med husets ønske om at producere miljørigtige vine.
Også i vinmarkerne – hvor man naturligvis giver den største plads til Sangiovese (men også dyrker Merlot, Cabernet Franc og Canaiolo) praktiserer man miljørigtige teknikker med respekt for naturen. Således modtog San Polo i 2013 – som den første i Toscana – den ansete CasaClima-certificering for en miljørigtig produktion, og ejendommen har siden 2017 været certificeret økologisk. Det er i øvrigt Luca D’Attoma, som ejer og laver biodynamiske vine på den berømte toskanske ejendom Duemani, der har ansvaret for vinene på San Polo.