Redentore, De Stefani
Familien De Stefani, som producerer vinserien ‘Redentore’, har lavet vin siden 1866 på vingården ‘Colvendrame’ i Refrontolo. Ejendommens vinmarker er beliggende mellem Conegliano og Valdobbiadene (Veneto). 3. generation i familien, ønolog Tiziano De Stefani har været primus motor i overgangen til en bæredygtig produktion. I 2007 startede han med at dyrke markerne uden anvendelse af kemiske ukrudts-og insektbekæmpelsesmidler og uden kunstgødning. I kælderen gik man over til at producere alle vine med druernes naturlige gærceller og uden tilsætning af svovl. I dag producerer De Stefani-familien vine efter certificerede såvel økologiske som biodynamiske og veganske principper på de ca. 65 ha. vinmarker.
‘Redentore’-serien blev lanceret med ønsket om at tilbyde vine, der udtrykker såvel vinhusets som områdets spændende karakteristika samtidig med, at de er ‘value for money’. Det er såkaldte ‘naturvine’, der tydeligt afspejler hver årgangs karakteristika og som frembringes med en kompromisløs holding til kvalitet. Druerne kommer især fra Piave-dalen og Conegliano Valdobbiadene-skråningerne, hvor de nærliggende Dolomitterbjerge og Adriaterhavet giver store forskelle mellem dag- og nattemperaturer.