Morlet Champagne

Champagne Pierre Morlet ligger i landsbyen Avenay Val d’Or i Vallée de la Marne, få kilometer nordøst for byen Epernay. Her har nu 5 generationer i familien Morlet dyrket vin siden begyndelsen af 1800-tallet. Vinhuset er kendt for at producere eksklusive champagner med både karakter, finesse, krop og kompleksitet fra de ikke færre end 40 forskellige parceller, som huset råder over – alle klassificeret som Grand Cru eller Premier Cru.

Familiens ca. 16 ha. vinmarker ligger dels på Premier Cru-skråningerne i Avenay Val d’Or, Mutigny og Bisseuil samt Grand Cru-distriktet ved Aÿ-Champagne – begge områder med en perfekt ler-kalk kombination i overfladen og en dyb kridtholdig undergrund. Dyrkningsformen foregår i dag efter forskrifterne i “viticulture raisonnée”, og hver enkelt parcel er løbende blevet bearbejdet og optimeret i forhold til de to druesorter, man dyrker – Pinot Noir og Chardonnay.

Kvalitetsdruer kombineret med den lange og meget omhyggelige vinificeringsproces betyder, at champagnerne fra Pierre Morlet lever helt op til husets motto: “Passion & Excellence”.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
×