L de Laroche

Familien Laroche har i fem generationer og siden 1850 været en særdeles markant aktør i Chablis, og det er derfor ikke tilfældigt, at Domaine Laroche i dag nærmest betragtes som det vigtigste vinhus i dette unikke vindistrikt i forhold til dets historie og udvikling. Vinhuset producerer i dag nogle af de mest typiske og karakterfulde Chablis-vine. I de senere år har Domaine Laroche udvidet sine aktiviteter og producerer således i dag også vine fra Bourgogne, Languedoc, Bordeaux, Rhône, Chile og Sydafrika.

Hos Domaine Laroche har man defineret en lang række dyrkningsmetoder, hvor der bl.a. foretages nøje analyser af de forskellige klimatiske og jordbundsmæssige forhold på hver enkelt parcel med henblik på at forbedre jordens mikroflora samt opbygge et naturligt forsvar mod plantesygdomme osv. En ganske tidskrævende proces, som til gengæld giver meget bedre kvalitet og miljøbeskyttelse. Tradition forpligter! – og det er man bevidst om hos Domaine Laroche.

Serien L de Laroche samler vine, som er klassiske for deres område og druesort, og de laves på druer fra Chablis, Bourgogne og Languedoc. Det er vine som alle giver god valuta for pengene.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
×