Il Paradiso di Frassina
Siden 2000 har Giancarlo Cignozzi lavet vin nær Montalcino, helt efter sin egen filosofi, nemlig ved afspilning af klassisk musik i vinmarkerne og under vinificeringen i kældrene. Musikken blev senere suppleret med biodynamisk dyrkning, både på Il Paradisso di Frassinas 4 ha. i Montalcino og Giancarlos vinmarker i Maremma, ved Toscanas vestkyst. Eksperimentet med musikken i Montalcino tiltrak fra 2002 et par forskerhold fra Firenze-universitet, som fulgte projektet videnskabeligt, og deres resultater kunne i 2013 bekræfte en gavnlig indflydelse på kvaliteten af druerne.Ud over en kontrolleret biodynamisk produktion, hvor alle former for kemikalier selvsagt er bandlyste, og hvor græs og blomster vokser mellem vinrækkerne, anvender man også planteekstrakt til at forhindre, at vinstokkene udsættes for stress, f.eks. under perioder med stærk varme. Man praktiserer endvidere en stærk udbyttereduktion for at opnå højere kvalitet og koncentration.