Feudi (San Gregorio)

Feudi di San Gregorio er uden tvivl en af de mest kendte og velrenommerede producenter i Campania. Vinhuset er beliggende nær landsbyen Sorbo Serpico (Avellino-provinsen), midt i Irpinia-distriktet, som betragtes som et af de bedste distrikter i Campania. Det bjergrige og utroligt varierede landskab med dets, efter syditalienske forhold, relativt kølige klima samt særprægede vulkanske undergrund, byder ikke blot på aromatiske, delikate og unikke vine, men også på nogle af Italiens bedste grønsager, frugter og nødder.

Vinhuset blev grundlagt i 1986, da to familier fra Irpinia-området sammen købte en ældre vingård med tilhørende vinmarker, de fleste beplantet med over 60-70 år gamle vinstokke. Lige fra starten har det erklærede mål for Feudi di San Gregorio været at producere topvine i pagt med områdets ældgamle traditioner. Især ønsket om at udnytte det lokale terroirs/hver vinmarks karakteristika til at producere unikke vine har stået højest på ønskelisten. Derfor gennemførte man straks en grundig analyse af jordbund og mikroklima på alle parceller for derved at bestemme, hvor hver enkelt af de klassiske druesorter ville yde deres ypperste.

Hos Feudi di San Gregorio, som i dag også ejer vinhuset Ognissole i Puglia, går man således ikke på kompromis med kvaliteten: Enhver af firmaets vine skal afspejle et produkt lavet efter alle kunstens regler og med respekt for naturen, udrykke markens og druens særpræg samt fortælle en historie om distriktet. Alt sammen med henblik på at give den største oplevelse i glasset!

Viser alle 2 resultater

Vores udvalg af vine

2 vine

Vores udvalg af vine | Sortér efter
 • %
  Rødvin

  TAURASI DOCG Feudi di San Gregorio, Campania

  2016 | 150,00
 • Hvidvin

  FALANGHINA DOC Feudi di San Gregorio, Campania

  2020 | 150,00 | Kolli 6
×