Camille, Louis Roederer

Hos Louis Roederer husker man tiden fra 1932 til 1975 med Mme Camille Olry-Roederer ved roret som noget ganske særligt. Hun var Frédéric Rouzauds (nuværende ejers) oldemor og havde præcis den excentricitet, elegance og dygtighed, som skulle til for at styre et berømt champagnehus – og ikke mindst sikre dets overlevelse under vanskelige tider…

Camille Roederer nød stor respekt såvel indenfor vinhuset som udenfor blandt de øvrige champagnehuse og alle de mange Roederer-entusiaster. Hun var også kendt for at overraske sine gæster ved at servere “stillevine” fra husets forskellige vinmarker i Champagne, og det var derfor naturligt for familien og teamet bag Louis Roederer, at døbe husets to nye “stillevine” (Côteaux Champenois) for CAMILLE-HOMMAGE – en hyldest til en ganske enestående kvinde.

De to vine kommer fra hver deres enkeltmark (lieu-dit) – den røde fra Charmont i Mareuil-sur-Aÿ og den hvide fra Volibarts i Le-Mesnil-sur-Ogier. Begge vine er fremragende eksponenter for hvert deres enestående terroir!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
×