Bodegas Luis Canas

Bodegas Luis Cañas er et familieejet vinhus grundlagt I 1928 i i Villabuena de Alava, nordvest for Logroño i Rioja. Vinhuset er i dag et af de mest anerkendte – ikke kun i Rioja men i hele Spanien! Siden 1989 er det grundlæggerens søn, Juan Luis Cañas, der har været frontfigur i familiefirmaet. Druerne hentes på familiens 110 ha. og på yderligere 200 ha. (bestående af ca. 815 parceller…) ejet af små dyrkere, man har langtidskontrakter med og tillige et nært samarbejde med, for at sikre den bedste kvalitet i druerne.

Bodegas Luis Cañas råder over det mest moderne tekniske udstyr, som bl.a. tillader druesortering, skånsom presning, separat gæring, temperaturregulering m.m. Til de vine, som skal drikkes unge, bruger man kulsyregæringen (carbonic maceration), som er ret almindelig i Rioja Alavesa. Til de vine som skal modne, bruger man den klassiske metode med afstilkning, gæring på tank og evt. modning på fad.

Bodegas Luis Cañas har opnået ISO 9002 og ISO 14000 certificering. Såvel vingården som vinene fra Luis Cañas har opnået talrige udmærkelser såvel i Spanien som internationalt.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.
×