Økologiske kvalitetsvine med omtanke for miljøet

Se video

Vi skal passe på vores skønne natur. Derfor er vores ROOTS BEVERAGES vine nøje udvalgt. De er dyrket uden tilsætning af pesticider, indeholder et minimum af sulfitter og er transporteret og tappet som ”back to the roots” med fokus på reduktion af CO2.

Reduktion af CO2 med transport I tanke og lokal tapning

Det gør ingen forskel for kvaliteten af en vin, om den er tappet på et slot i Frankrig eller transporteret med lastbil til et topmoderne tapperi tæt på, hvor den skal sælges. Men det gør en stor forskel for miljøet.

CO2-udledningen reduceres væsentligt ved transport på tank fremfor i flasker, da der kan transporteres væsentligt mere vin pr. lastbil i tanke fremfor i flasker. Derfor transporteres vores ROOTS BEVERAGES i tanke og tappes i Danmark.

Send et klart signal om jeres omtanke for miljøet

ROOTS BEVERAGES giver jer gode muligheder for også at bakke op om økologi og bæredygtighed og samtidig vælge kvalitetsvine. Dermed sender I også et meget klart signal til kunder, medarbejdere og mange andre om jeres omtanke for miljøet.

Vi kan desuden også tilbyde jer en eksklusiv etiket og indpakning på vores ROOTS BEVERAGES vine designet præcist, som I ønsker. Dermed kan vinen blive en aktiv del af jeres profil og branding. Læs mere om vores private label vin her

Skal vi finde den rigtige bæredygtige vinløsning til jer?

Kontakt Jeppe

Jeppe Lundorf

Salgsdirektør, HoReCa
×