Ny prisvindende dansk gin

Vi er så glade for at kunne præsentere vores nye gin-leverandør BeGin. BeGin er et dansk micro-destilleri, hvor kvalitet og økologi går hånd i hånd. Der er intet overladt til tilfældighederne, og der er tænkt over ethvert trin i destillationsprocessen.

Bag BeGin står Stine og Jesper. Stine er designeren og arkitekten bag det unikke brand. Jesper er manden med smagen – udvikler af produkterne, smag og farver. Jesper er egentlig advokat, men har altid haft en stor passion for mad, drikke og smag.

BeGins tilgang har hele tiden været den samme. De ville udvikle og sælge gin, som de syntes smager godt – ser godt ud – som bringer glæde – noget som er ukompliceret – ikke elitært – noget for alle.

BeGin vil være dem som ryster lidt op i industrien og som bringer nye smage, variationer og farver ind i den gennemsigtige gin-verden. De omdannede deres køkken på deres gård syd for Køge til “den lille kemikers værksted” – smagte sig igennem et utal af varianter og kom frem til deres daværende 3 produkter, Original Blend, Hibiscus Flower og den spændende Lavender Flower. Nu tæller BeGin 5 varianter – og flere er på tegnebrættet.

Ginnen er til alle – alle som elsker at smage, prøve noget nyt, noget de andre ikke laver. Det vil altid være Begins DNA. Og det har givet bonus. Alle gin’s er nemlig internationalt præmieret.

Glæd dig til at prøve de prisvindende, vellavede danske, økologiske gins fra BeGin!

Find alle produkterne fra BeGin her