Den perfekte vinsmagning

Østjysk Vinforsynings dygtige specialister står klar til at planlægge og gennemføre den perfekte vinsmagning til jer. Vores entusiasme og stor viden om vin vil danne baggrund for en smagning ud over det sædvanlige

Philip har planlagt og gennemført over 500 vinsmagninger – han er klar til at planlægge den perfekte smagning for jer.
Hertil kommer det utal af vinsmagninger Philip Dyna selv har deltaget i.

I 2000 blev han medlem af Copenhagen Tasting Group (CTG). Her har han siden stået bag store smagninger som fx 65 årgange Château d’Yquem, 30 årgange Château Latour, 18 årgange DRC Richebourg, 10 årgange DRC Le Montrachet og 10 årgange Quinta do Noval Nacional Vintage Port.

Vinsmagning kan have mange former

”Jeg planlægger med stor glæde vinsmagninger for vores kunder. Det kan være for 2-3 personer, hvis eksempelvis en direktør har brug for at mødes med en kunde under uformelle former. Det kan også være 10-12 medarbejdere fra en mindre virksomhed, hvor direktøren selv er rigtig glad for vin. Her er det en dejlig udfordring at få resten af flokken til også at føle entusiasmen. Og så er der de helt vildt ambitiøse med et budget på flere hundredetusinde kroner til 12 personer, hvor jeg bruger flere måneder på at finde de helt rigtige vine.”

Hvad er jeres ønsker og forventninger?

”Vi tager altid en snak om ønsker, budget og forventninger. Vi har også gode muligheder for at supplere smagningen med lidt lækkert at spise. Og det kan foregå i vores imponerende smagsrum i Hinnerup, vores hyggelige butik i Krystalgade, hos jer som kunde eller på en helt fjerde lokation”, siger Philip. ”Vi er klar til at give jer en ekstraordinær oplevelse.”